This phantom sticky
content image

 

 

 

 

 

 

 

 

Chemische Peeling Nieuwerkerk aan den IJssel

Fris je huid eens lekker op met de Real Peel fruitzuurbehandeling met het unieke AHA Gel Peeling systeem van Dr. Tadlea. Een fruitzuurbehandeling van het gelaat op natuurlijke wijze (geen apparaten) met producten waarin een hoge concentratie fruitzuren is verwerkt.

Wat is een Real Peel fruitzuurbehandeling?

De Real Peel fruitzuurbehandeling is een ideale behandeling om de huid eens lekker op te frissen. Het geeft je snel weer een fris, jong, strak en stralend uiterlijk. Daarnaast is de Real Peel fruitzuurpeeling een goede behandelingsmethode voor huidproblemen als acne, oppervlakkige littekens en pigmentvlekken.

De peeling is op basis van glycolzuur. Het gebruikte glycolzuur, afkomstig uit suikerriet, is zeer efficiënt en kan diep in de huid dringen en zodoende wordt de huid gestimuleerd tot nieuwe celaanmaak en brengt spectaculaire huidverbetering teweeg.

Een glycolzuurpeeling is de aangewezen manier om de huid gladder, gezonder en steviger te maken.

 

Een alleskunner

Een Real Peel fruitzuurbehandeling pakt een hoop huidproblemen aan. Het is bedoeld voor mensen die hun huid meetbaar willen verbeteren en is met name geschikt als je last hebt van: acne (littekens), vette huid, mee-eters, vroegtijdige huidveroudering, slechte doorbloeding en een vale huid, fijne lijntjes en rimpels en pigment- of ouderdomsvlekken.

De behandeling

Voordat je een Real Peel fruitzuurbehandeling ondergaat, krijg je altijd eerst een informatiegesprek. Op basis hiervan wordt een plan van aanpak gemaakt. De fruitzuurbehandeling zelf bestaat slechts uit het aanbrengen en weer verwijderen van het glycolzuur.

Allereerst wordt de huid goed gereinigd. Indien nodig worden de gevoelige plekjes beschermd met vaseline, waarna de huid minimaal 2 en maximaal 5 minuten wordt behandeld met het fruitzuur. De huid wordt daarna geneutraliseerd met koud water en nabehandeld met een kalmerende gel.

Na de behandeling is het direct zichtbaar en dit effect houdt lang aan. Het beste resultaat wordt verkregen na meerdere peeling-sessies.

Benieuwd wat een Real Peel fruitzuurbehandeling voor jou kan betekenen? Ik geef u graag advies.

content image

Ontdek de geheimen van schoonheid en verlaat mijn salon met een stralend gezicht. You’re beautiful!