This phantom sticky
content image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schoonheidsbehandelingen Nieuwerkerk aan den IJssel

De schoonheidsbehandelingen worden afgestemd op het huidtype en de conditie van de huid. Omdat de conditie van de huid niet altijd hetzelfde is, is er een keuze in de schoonheidsbehandelingen en verzorgingsproducten. Ik adviseer je hoe je de huid het beste thuis kunt verzorgen om het optimale resultaat te behalen en te behouden.

content image

Young skin gezichtsbehandeling tot 18 jaar (40 min.)

Voor de jonge huid met onzuiverheden/acne.

Bestaat uit: reiniging, peeling d.m.v. fruit lysing verwijderen huidonzuiverheden, masker, dag- of nachtverzorging.

 

content image

Vitamine Boost gezichtsbehandeling (60 min.)

Echte powerboost voor de huid

 In deze behandeling gebruik ik een vliesmasker met een hoge concentratie aan werkstoffen. Bestaat uit: reiniging, epileren, enzymatic peeling i.c.m. vapozone, verwijderen huidonzuiverheden, vitamine C vliesmasker, massage gezicht, hals/nek, decolleté, dag- of nachtverzorging.

content image

Caviar gezichtsbehandeling (75 min.)

Een super luxe anti-aging behandeling met echte caviar.

Bestaat uit: reiniging, epileren, peeling, stomen d.m.v. vapozone, verwijderen huidonzuiverheden, aanbrengen Caviar Age Defense Serum en een massage product hiermee wordt een massage gezicht, hals/nek, decolleté uitgevoerd, Caviar Peel Off masker, Caviar Age Defense Cream als verzorging.

content image

Chemische peeling (30 min)

Real Peel fruitzuurpeeling

Deze chemische peeling is huidvernieuwend en pijnloos. De huid peelt langzaam af en de huidstructuur wordt elke week mooier. Het beste resultaat bereik je door eenmaal per week (gevoelige huid à twee weken) de peeling te ondergaan. Deze kuur volstaat met 7 behandelingen.

Ontdek de geheimen van schoonheid en verlaat mijn salon met een stralend gezicht. You’re beautiful!