content image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

26-04-2019

Anneke

Gisteren de heerlijke behandeling “ mooie nagels van jezelf” gehad. Wat zijn mijn nagels, na een klein winterdipje nu mooi en verzorgd! Ik ben er blij mee. En met een kopje koffie en een goed gesprek hebben we ook nog een leuk contact.
Ik hoop nog vaak te komen!

21-04-2019

Bernadette Rigter

Het is elke keer weer een feestje. Al diverse behandelingen gehad, allemaal even prettig. 

06-03-2019

Dorret Gout-Kuipers

Weer genoten van een heerlijke behandeling. Dankjewel en ik kijk alweer uit naar onze volgende behandeling !

01-01-2019

Nadine

Ga nu al een tijdje regelmatig na Marianne voor een gezichtsbehandeling. Altijd een heel fijn behandeling in een rustgevende sfeer!

07-12-2018

Dorret Gout-Kuipers

Groot compliment. Lang gezocht, eindelijk gevonden :)

26-10-2018

Schadi Suurland-Firuzan

Gisteren mijn eerste Schoonheidsbehandeling gehad bij Marianne. Erg tevreden en ontspant. De tijd vloog en ik voelde me herboren. Erg bedankt.

17-03-2018

Ria

Fantastische reclame!
Veel succes!!!!!

Schrijf reactie

Beoordeel:
content image

Fennie Reurink

Vanavond laatste bindweefsel behandeling, sessie van 6x mijn huid is zacht en stevig wat het niet was, rimpels stukken minder. Eindelijk heb ik de juiste schoonheidsspecialiste gevonden. Marianne is rustig en luistert goed naar je. Over 6 weken weer een afspraak gemaakt.

content image

Christine

Ik ging naar Salon2 voor gel-nagels, maar doordat Marianne ruim de tijd nam om mijn wensen door te spreken, kwamen we op het idee om de IBX-behandeling te doen. Ben ik heel blij mee! Mooie, sterke, natuurlijke nagels! Bedankt voor het advies!